ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ

English Language

ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ - WEISS HELLAS - INTERNA SA

Η WEISS HELLAS - INTERNA SA με εμπειρία μεγαλύτερη των 20 χρόνων στην κατασκευή μεταλλικών ψευδοροφών είναι η πλέον καταξιωμένη εταιρεία στον χώρο.

Η παραγωγική δυνατότητα καλύπτει το μεγαλύτερο φάσμα μεταλλικών ψευδοροφών, κατασκευάζοντας μια σειρά από ψευδοροφές Αλουμινίου και Χάλυβα, χρησιμοποιώντας ποιοτικές πρώτες ύλες, που με το άψογο τεχνικό και αισθητικό αποτέλεσμα, προσφέρουν εναλλακτικές λύσεις για κάθε χώρο. Οι μεταλλικές ψευδοροφές βρίσκουν εφαρμογή σε Ξενοδοχεία, Κρουαζιερόπλοια, Αεροδρόμια, Καταστήματα, Εμπορικά Κέντρα, Τράπεζες, Νοσοκομεία, Οικίες και κάθε χώρο που θέλει να συνδυάσει την λειτουργικότητα των ψευδοροφών με το αισθητικό αποτέλεσμα.

Όλες οι ψευδοροφές παράγονται βάσει Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, φέρουν πιστοποίηση CE ενώ και το σύνολο της παραγωγικής διαδικασίας και της λειτουργίας της εταιρείας καλύπτεται από πιστοποιητικό ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο MED-D-2055 & MED-B-9360 (WHEEL MARK).

Η πλήρως καθετοποιημένη παραγωγή ψευδοροφών αλλά και η δυνατότητα παραγωγής ειδικών διαστάσεων, διατρήσεων σχεδίων και χρωμάτων τόσο στις ψευδοροφές όσο και στα συστήματα ανάρτησης, καθιστούν την WEISS HELLAS - INTERNA αξιόπιστο συνεργάτη για αρχιτεκτονικά γραφεία, τεχνικές εταιρείες και ιδιώτες. Την γκάμα των μεταλλικών ψευδοροφών που κατασκευάζει η WEISS HELLAS - INTERNA, την ολοκληρώνουν ψευδοροφές ορυκτών ινών, γυψοσανίδας και ξύλινες διάτρητες ή μη.

Τα βασικά συστήματα μεταλλικών Ψευδοροφών είναι: