ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ

English Language
ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ - ΙΣΤΟΡΙΚΟ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ WEISS HELLAS – INTERNA SA - ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ:

H WEISS HELLAS – INTERNA SA ειδικεύεται από το 1986, στην παραγωγή μεταλλικών συστημάτων ψευδοροφής - ειδικών κατασκευών οροφής, καθώς και φωτιστικών σωμάτων υψηλών προδιαγραφών.

Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός, η τέλεια τεχνική απόδοση και η μοναδική προσαρμοστικότητα των προϊόντων μας, ικανοποιούν όσο το δυνατόν περισσότερο τις σύγχρονες κατασκευαστικές απαιτήσεις.

Όλα τα προϊόντα της WEISS HELLAS – INTERNA SA κατασκευάζονται υπό τους διεθνείς κανονισμούς ασφαλείας και ποιότητας και φέρουν πιστοποιητικά MED-D-2055 – CE – MED-B-9360 (WHEEL MARK) – ΔΙΕΘΝΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ 1997.

Η WEISS HELLAS – INTERNA SA είναι και σκοπεύει να παραμείνει μία από τις καλύτερες εταιρείες στον τομέα της, μέσα από την δέσμευση για υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Σαν κομμάτι αυτής της δέσμευσης, η WEISS HELLAS – INTERNA SA μπορεί να παρέχει στους πελάτες της: τεχνικές συμβουλές, τεχνολογική εκτίμηση, εκτίμηση κόστους σε πρώιμο στάδιο, τεχνική και σχεδιαστική υποστήριξη.

Το σύνολο των πελατών μας αποδέχεται ότι η εταιρεία μας εγγυάται, πως η παράδοση και η εγκατάσταση των προϊόντων μας γίνεται στην προκαθορισμένη ημερομηνία και εντός του προϋπολογισμού.

Η ικανότητα ανάπτυξης λύσεων σε όλα τα θέματα που αφορούν τα προϊόντα μας βασίζεται στα υψηλά standards, στην τεχνολογική ικανότητα καθώς και στις καινοτομίες που εφαρμόζονται.

ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΕ:

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ: