ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ

English Language

ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ WC (cubicles) ATHLON - WEISS HELLAS – INTERNA SA - ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ

Τα χωρίσματα WC (cubicles) ATHLON αποτελούνται από πανέλα HPL (High Pressure Laminate), τα οποία περιβάλλονται από σκελετό αλουμινίου ηλεκτροστατικά βαμμένο και εξαρτήματα από ανοξείδωτο ατσάλι.

Το HPL είναι ένα υλικό που αποτελείται από πολλαπλά στρώματα χαρτιού κορεσμένα με θερμοσκληρυνόμενες ρητίνες, που μέσω της συνδυασμένης δράσης υψηλής πίεσης (>7 MPa) και θερμοκρασίας (140-150o C) κατά το στάδιο της παραγωγής, δίνουν ένα απόλυτα συμπαγές προϊόν κατάλληλο για πολλές χρήσεις και με εξαιρετικές ιδιότητες. Οι σπουδαιότερες από αυτές είναι η ομοιογένεια του υλικού και η πολύ υψηλή πυκνότητά του που το καθιστούν απρόσβλητο από το νερό και τα χημικά τόσο στη μάζα του όσο και στην επιφάνειά του.

Η σύνθεσή του είναι 70% χαρτί και 30% ρητίνες. Η επιφάνειά του είναι ιδιαίτερα ανθεκτική στα γδαρσίματα και στη φωτογήρανση, ενώ καθαρίζεται εύκολα με κάθε είδους καθαριστικό.

Οι ιδιότητες αυτές το καθιστούν ιδανικό για χρήση σε χώρους υγρούς και με υψηλή απαίτηση υγιεινής (αποδυτήρια, χωρίσματα WC κλπ). Το HPL ATHLON, το οποίο συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά, αποτελεί το απόλυτο brand για τα χωρίσματα WC.

Αναλυτικά μία καμπίνα των χωρισμάτων WC (cubicles) ATHLON αποτελείται από:

Οι τυποποιημένες διαστάσεις της καμπίνας των χωρισμάτων WC (cubicles) ATHLON είναι 2000mm ύψος και 1350mm βάθος. Τα χωρίσματα WC (cubicles) ATHLON μπορούν όμως να κατασκευαστούν και σύμφωνα με τις ακριβείς διαστάσεις του χώρου.

Θα τα βρείτε σε πληθώρα χρωμάτων και συνδυασμών τους.